dilluns, 28 de desembre del 2015

Dilluns 28 de Desembre

Bon dia Famílies!

Nadal i Sant Esteve ja han passat i ja tornem a estar en el Casal. Com aquests dies han estat plens d'àpats familiars, hem pensat que el millor que podíem fer avui era cremar unes quantes calories! Per aquest motiu hem començat el dia fent uns petits jocs tots junts...i què millor que començar el dia fent una partida a Futbol xinès?






i per continuar hem ballat una estona al ritme dels aros musicals...

Però tant d'exercici ens ha obert la gana altre cop, per això hem anat a esmorzar i hem començat les activitats del dia: Una Gimcana!
S'ha de comentar que avui és un dia especial, ja que és el dia dels Sants Innocents, per aquest motiu els més grans han fet unes llufes, a l'estil més tradicional...



I tot i que tots en portàvem una, n'hem fet unes de petites que eren part de la primera prova de la gimcana dels grans...penjar-la als més petits sense que se n'adonessin!

Un cop repartides unes quantes llufes pels nens del Casal, hem començat les diferents proves de la Gimcana, això mentres els més petits feien un difícil circuit d'aventures en el gimnàs de l'escola. Els més grans han hagut de superar diferents proves a l'atzar,entre elles...
Una cursa de relleus motoritzats...

Unes proves de punteria


proves de resistència...
a part del llançament de disc, una prova de cantar nadales i fins i tot, uns minitallers!

Per la tarda hem estat fent jocs més tranquils a l'interior de l'escola...

Esperem que no us hagin fet gaires innocentades!

Fins demà!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada