dimecres, 23 de desembre del 2015

Dimecres 23 de Desembre

Bon dia Famílies!

Avui ha estat el primer dia de Casal de Nadal i és que l'escola no tanquem aquest desembre!!!

Només arribar pel matí, i per treure'ns la mandra de sobre hem posat una bona música nadalenca i hem començat a fer jocs, d'entre els que més ha triomfat ha estat el joc de les cadires, jugat amb aros...és a dir...els aros musicals!


Després de jugar una bona estona i explicar una sorpresa als nens que hem preparat i que us explicarem més endavant, hem anat a esmorzar i ens hem posat mans a la feina, ja que en teníem molta per fer!
Per avui teníem dues activitats molt importants a realitzar, la primera era una postal de nadal. Els més petits del Casal han fet un bonic Pare Noel, on la barba era la seva mà pintada...



Els més grans han fet una postal en tres dimensions, fent servir una tècnica bàsica dels llibres pop-up...

L'altra activitat que hem fet ha estat la sorpresa, i és que l'escola no la tenim gaire decorada de Nadal. hem aprofitat l'arbre que van fer els nens del menjador i l'hem posat a l'entrada, però encara faltava una cosa...Un Pessebre!
I què millor que fer un pessebre amb els nens com a protagonistes? Així que els hi hem fet una fotografia a cadascú i hem fet un sorteig per escollir els personatges que cadascú representaria, així, gràcies a aquest sorteig, tenim a una Verge Maria representada per l'Adrià i un Sant Josep fet per l'Olívia!

Jutgeu vosaltres mateixos els resultats!
 En el nostre pessebre hi ha dos angelets, la Leire i el Nicolàs. També tenim l'Olívia de Sant Josep, l'Adrià de Verge Maria i l'Infant Jesús que és la Martina...ah! no ens podíem oblidar de l'Ase fet per la Sofia i la Mula feta per l'Edna!
 Els tres reis també tenen el seu lloc en el nostre pessebre: Marc com a Melcior, la Nora que és en Gaspar i l'altra Nora que és en Baltassar...
 Però tampoc ens podíem oblidar dels pagesos i les seves ovelles: el Daniel, la Chloe, l'Àlex, el Gerard, l'Èlia i l'Ilka...
 l'Aitana, la Noa, la Valentina i l'Èric!
Ara l'Escola ja està una mica més decorada!

Ens veiem demà amb més activitats!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada